LIEKKIMIESTEN KAUDEN KOTIAVAUS!
Julkaistu: 05.10.2022 20.09

LIEKKIMIESTEN KAUDEN KOTIAVAUS!

Päävalmentaja Antti Sorvoja kommentoi tulevaa kautta ennen kuumaa kotiavausta!


- Mielenkiintoinen sarja on alkamassa ja Liekkimiesten haasteet ovat edessä ja keväällä ja toivottavasti päästään taistelamaan pääsystä aina päätyyn saakka. - Joukkueessa on uusia, kokeneita pelaajia, jotka tuovat selkeästi taitoa ja malttia joukkueeseen.

- Viimekauden kärkipelaajien jatkaminen on menestyksen kannalta tärkeää. - Valmennuksen luotto kiteytyy myös nuoriin, lahjakkaisiin "pikkupoikiin".

- Positiivistä henkeä nostattaa myös, että viimekauden kapteeni Perttu "Perde" Tuomaala on kuntoutumassa pelikuntoon pikkuhiljaa.

- Sarjan taso vaikuttaa kovemmalta, kuin koskaan ja pelien laatu on varmasti lähellä korkeampaa sarjatasoa. - Luottamus tulevaan kauteen on kova ja mikä ei toimi, niin hoidetaan treenamalla kuntoon, toteaa Sorvoja loppuun.

Luvassa siis huikeita paikallispelejä jälleen tulevaan kauteen.

Popula Team tarjoaa pelielämyksiä kotipeleissä alkaen 08.10. kun Pyhäjärven Ampparit tulevat Ylivieskan jäähalliin testaamaan Liekkimiesten uudistuneen joukkueen. Lauantain kotiavaus siis Klo 17:30!

Tervetuloa mukaan huikeaan ja odottavaan kauteen Liekkimiesten pariin ja seuraamaan Kaupungin suosituinta joukkuetta! Puita uuniin!

TERVETULOA MUKAAN!