Urheilutoiminnan linjaus

URHEILUTOIMINNAN LINJAUS / PELISÄÄNNÖT

POPULA-TEAM 90 RY on Ylivieskassa toimiva urheiluseura, joka tarjoaa pohjanmaan vaikutusalueen pelaajille mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa, salibandya sekä rullakiekkoa. Peli tai harjoittelupaikka tarjotaan kaikille joukkueiden ja seuran pelisääntöihin sitoutuville pelaajille. Laaja joukkue- ja lajitarjonta mahdollistaa hyvät edellytykset harrastaa seurassa.

Laadukas harjoittelu koulutettujen valmentajien johdolla, takaa pelaajaa kehittävät vaikutukset harjoituksissa. Harjoittelulla ja kaikkensa yrittämisellä on suorat vaikutukset onnistumisten määrään peleissä. Onnistumiset peleissä taas takaavat innostuksen säilymisen harrastukseen ja liikunnallisen elämäntavan. Liikunnallinen elämäntapa tuo terveyttä ja jaksamista elämän haasteissa. Seurassa tarjotaan tasapuoliset mahdollisuudet harjoitella sekä pelata.

Huolimatta edustusjoukkueen kilpailullisista tavoitteista joukkueiden ensisijaisena tavoitteena ei ole kehittää ammattipelaajia. Tästä johtuen joukkueiden harjoittelussa satsataan laatuun. Määrällisesti joukkueet harjoittelevat niin, että opiskelun, siviilityön ja perhe-elämän kunniallinen hoitaminen ovat aina etusijalla.

PELISÄÄNTÖJEN TARKOITUS

Pelisäännöillä kerrotaan, kuinka seurassa toimitaan ja mitkä ovat seuran toiminnan perusperiaatteet. Pelisäännöillä luodaan seuran toiminnassa mukana oleville yhteiset toimintatavat.

POPULA-TEAM 90 ry:n tavoitteena on luoda toimintaympäristö, joka kehittää harrastajien yhteistyökykyä sekä sosiaalisuutta ja mahdollistaa alhaisilla kustannuksilla laajan harrastajamäärän.

POPULA-TEAM 90 ry:n tavoitteena on myös rohkaista jäseniä urheiluun ja terveisiin elämäntapoihin, kasvattaa heitä toimimaan joukkueurheilun parissa ja kehittyä jääkiekon, salibandyn ja rullakiekon parissa sekä yksilönä että osana joukkuetta.

Edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseksi seuran toimihenkilöt, muut jäsenet ja pelaajat kehittävät omia ja seuran toimintatapoja. Alhaisten kustannusten saavuttamiseksi seura pyrkii rahoittamaan toimintaansa mainosten myynnillä sekä aktiivisella talkootoiminnalla, johon jokaisella seuran jäsenellä on velvollisuus osallistua omien mahdollisuuksien mukaan. Loput kauden aikana kertyvät kustannukset veloitetaan lajikohtaisten kulujen perusteella suoraan kunkin joukkueen/lajin jäseniltä.

SÄÄNNÖT

JÄÄ- / VUOROMAKSUT, LISENSSI

Kun joukkueet on lyöty lukkoon, lopullinen sitoutuminen seuraan tapahtuu maksamalla seuran tilille kauden jäsenmaksu.

Jäsenmaksut kaudella 2022-2023

Summat ja maksuohjeet löytyvät tästä linkistä:

Harraste- ja rullakiekossa vuoromaksut peritään jokaisen vuoron alussa, ellei toisin ole sovittu seuran johdon kanssa. Vuorolle osallistuminen kuitataan pukukopissa olevaan kansioon.
Tämän lisäksi tulee hoitaa tarvittavat vuoromaksut, jotka seuran johto kertoo kauden alussa. Lisäksi jokainen edustusjoukkueen pelaaja allekirjoittaa pelaajasopimuksen, jossa pelaaja sitoutuu joukkueessa vallitseviin sääntöihin sekä kurinpidollisiin käytäntöihin.


Kaikki mahdolliset viivästysseuraamukset, korot ja perintäkulut, peritään pelaajalta.

Pelaamisen edellytyksenä on, että kaikki maksut suoritetaan ajallaan!

ASENNE JA VELVOITTEET
Pelipaikka edellyttää vastustajan kunnioitusta
Aina pelataan voitosta
Terve elämänasenne
Jäsenellä oltava vastuullinen suhtautuminen seuran sääntöihin ja talkootoimintaan
Johtoryhmä pidättää oikeuden erottaa pelaajan joukkueesta (esim. epäurheilijamainen käytös).