Locos cocos hockey games 2022!
Julkaistu: 31.08.2022 20.02

Locos cocos hockey games 2022!

Locos cocos hockey games 2022!


Tulevana lauantaina Ylivieskan jäähallissa pelataan harjoitusturnaus kuuden 3-divarissa pelaavan joukkueen kesken. Turneeta isännöi Kalajokilaakson kiekkoylpeys, Popula Team.
Legendaarinen turnaus kulkee tänä suvena nimellä Locos Cocos Hockey Games!

Turnauksen kattaus on kova, sillä mukana on viime kaudelta tuttua kärkiporukkaa. Pronssikahveja hörppineet Kalajoen JHT Akatemia on vahvistanut rivejään ja on huikea nähdä mitä Populassakin käskyttänyt poppamies, Juha "Juntti" Kärjä on taikonut tulevaa kautta varten.

Hetken välivuosia viettänyt Haapajärven Kiilat on puolestaan erittäin mielenkiintoinen tuttavuus sarjaan. Raahen suunnastakin paukkuu jälleen kerran kovaa kattausta kahden tiimin kera.

Hyvää pöhinää turnaukseen tuo myös Kauhajoen puukkopitäjästä ponnnistava Hela-Kiekko, joka pelaa tosin eri lohkossa tulevaa kautta.

Liekkimiesten päävalmentaja Antti Sorvoja on innoissaan tulevasta turneesta. - Odottavaisin mielin lähdetään sarjakauteen ja tulevaan viikonlopun turneeseen. - Muutamia kokeneita ja uusia kasvoja on tullut jengiin vanhan rungon lisäksi, odotan mielenkiinnolla tulevaa.
- Mielenkiinnolla katsotaan miltä peli näyttää, vaikka on menty vähäisellä viisikoilla harkoissa. - Lonkat ja jalat on ainakin auki pojilla, mutta pelillinen suorite ja kehitettävät osa-alueet nähdään sitten lauantaina, summaa Sorvoja.
Tulossa siis huikea turnaus ja Liekkimiehet toivottavat kaikki tervetulleeksi!

Turnaukseen vapaa pääsy ja kanttiini toimii!

Tervetuloa!