Uinti Populan ensimmäinen viestimitali Vaasan Kvarken Games-kilpailuista
UintiJulkaistu: 14.04.2024 20.02

Uinti Populan ensimmäinen viestimitali Vaasan Kvarken Games-kilpailuista

Vaasan uimaseuran järjestämät Kvarken Gamesit kisattiin 13.-14.4.2024 Vaasan uimahallissa. Kilpailussa oli ennätysmäärän uimareita yhteensä 32 seurasta. Uinti Populaa edusti kuuden uimarin joukko kun mukana olivat Riialiina Kiljala, Mette Myllylä, Torsti Saarela, Mona Sarja, Peppi Tuohimaa ja Zlata Umerenkova.

Kisojen avauspäivan aikataulu oli tiivis ja lauantain iltajakso kesti pitkään myöhäisillan puolelle, mikä varmasti vaati uimareilta venymistä. Sopeutumista vaihteleviin kisaolosuhteisiin voi pitää yhtenä tärkeänä virstanpylväänä urheilijan kasvupolulla, joten isot peukutukset siitä koko uintitiimillemme!

Ensimmäisen päivän saldona oli pistesijojen ja tärkeiden kokemuspisteiden lisäksi Riialiinan N14-16 50ru🥇, 50su🥇ja 100vu🥈sekä Torstin M17- 50ru🥉 ja 100pu🥉. Pitkän illan venymisen palkitsi Uinti Populan upea N14-16 4x50m sekauintiviesti🥈, jonka toivat kotiin Riialiina, Mette, Mona ja Peppi. Seuran ensimmäinen viestimitali räjäytti pankin niin paikan päällä Vaasassa kuin kotikatsomoiden whatsapp-ryhmissäkin. Toisena kisapäivänä sama meininki sai jatkoa ja mitalitiliä kartutettiin vielä Torstin M17- 100ru🥈ja 400sku🥇sekä Riialiinan N14-16 100ru 🥇 ja 50vu🥈. Hienoa tekemistä jälleen Uinti Popula! 🔥

Tarkemmat kisatunnelmat ja tulokset voi tarkistaa vielä Livetimingista tai Swimifysta

Pitkän kisarupeaman jälkeen on hyvä palata hetkeksi harjoitusaltaille ja oheisten pariin. Seuraavan kerran Populan uimarit ovat liekeissä parin viikon päästä Kajaanissa Kaukaveden kisa-altaissa.