Kausiennakko 2022-2023!
Julkaistu: 23.09.2022 17.33

Kausiennakko 2022-2023!

Liekkimiehet tulevaan kauteen suurin odotuksin!


Kalajokilaakson kiekkoylpeys Popula Team alias Liekkimiehet lähtevät tulevaan kauteen suurin odotuksin. Viime kaudella saavutettu hopea oli huikea suoritus, mutta nälkää on varmasti joukkueessa mennä aina päätyyn saakka tulevana suvena. Hienoisesti uudistunut joukkio on aika nuori, mutta taattua kokemusta löytyy perinteisesti ja muutama uusi tulokas löytyy myös.

Maalivahtiosastolle uutta verta tuovat Petri Heinonen ja Antti Palo. Kenttäpelaajistoon puolestaan liittyvät Paavo Laitala, Janne Vuolaspuro ja Marko Mehtälä.

Kapteeniston osalta baletti on aikalailla uudistunut, kun edellinen "iso C", Perttu Tuomaala on selkävamman takia sivussa tovin, joten hän luovuttaa suuret saappaat uudelle johtajalle. Myös toinen osastoon kuulunut varakapu, Lauri Mustapää on ainakin alkukaudesta ns. telakalla ja uran jatko on kansan keskuudessakin herättänyt voimakkaita toiveita syöttökoneen jatkosta.
Päävalmenta Antti Sorvoja sai alaisekseen uuden kapteenin, kun kymmenen vuotta sitten Populassa ensi kerran pelannut ja heti perään kymmenen vuotta myöhemmin palannut kippariäänestyksen ääniharava on Niko-Ville "Bobi" Moilanen. Varakipparit ovat Marko Mehtälä ja Oskari Hautamäki.

Päävalmentaja Antti Sorvoja kommentoi tulevaa kautta näin.
- Mielenkiintoinen sarja on alkamassa ja Liekkimiesten haasteet ovat edessä ja keväällä ja toivottavasti päästään taistelamaan pääsystä aina päätyyn saakka. - Joukkueessa on uusia, kokeneita pelaajia, jotka tuovat selkeästi taitoa ja malttia joukkueeseen.
- Viimekauden kärkipelaajien jatkaminen on menestyksen kannalta tärkeää. - Valmennuksen luotto kiteytyy myös nuoriin, lahjakkaisiin "pikkupoikiin".

- Positiivistä henkeä nostattaa myös, että viimekauden kapteeni Perttu "Perde" Tuomaala on kuntoutumassa pelikuntoon pikkuhiljaa.
- Sarjan taso vaikuttaa kovemmalta, kuin koskaan ja pelien laatu on varmasti lähellä korkeampaa sarjatasoa. - Luottamus tulevaan kauteen on kova ja mikä ei toimi, niin hoidetaan reenamalla kuntoon, toteaa Sorvoja loppuun.

Luvassa siis huikeita paikallispelejä jälleen tulevaan kauteen.
Popula Team tarjoaa pelielämyksiä kotipeleissä alkaen 08.10. kun Pyhäjärven Ampparit tulevat Ylivieskan jäähalliin testaamaan Liekkimiesten uudistuneen joukkueen.
Tervetuloa mukaan huikeaan ja odottavaan kauteen Liekkimiesten seurassa! Puita uuniin!