Kalajokilaakso liiga, Kalajokilaakso-liiga

Popula - HC OR   1 - 2 JA

Ylivieska

Liekkijunnujen kausi pakettiin!

Menneen viikonlopun suuressa kiekkoillassa nähtiin paljon iloa, mutta myös surua. Surun merkeissä mentiin Kalajokilaakso-liigassa, kun Liekkijunnut taipuivat Oulaisten HC Old Rookiesille 1-2 voittolaukausten jälkeen.
Ensimmäinen erä oli todellista "kissahiirtä" ja se päättyi maalittomaan.
Toni Arvolan analyysit ovat paljon puhuvia - Maalivahdit pelasivat loistavasti molemmissa päissä, mistä taululla sarjan vähämaalisimmat lukemat kaudella. - Oulaisten porukka puolusti tiiviisti, joten ei parhaimmille maalipaikoille päästy. - Jos "rightin snaipperi " ois tehnyt lupaamansa kolme maalia, niin jatkossa oltais, mutta sehän ei tehnyt kuin yhden, vinkkaa Arvola silmää iskien.😉
Toisessa ja viimeisessä erässä Jukka Vanha vei vieraat johtoon kolmen minuutin jälkeen. Antti "snaipperi" Vinkka soitti Populan maalilaulua vajaa yhdeksän minuuttia ennen loppusummeria kovalla laukauksellaan, syöttäjinä Samit, Lehto ja Pietilä. Ottelun ratkaisu nähtiin voittolaukauskisassa, kun Jani Lievonen passitti Liekkijunnut kesälaitumille.
Joukkueenjohtaja Mikko Rahkolan mielestä kausi oli hieno, kuten joukkuekkin. - Valitettavasti pelit päättyivät vähän liian aikaisin. - Tästä lähdetään hetkeksi vetämään happea ja reenaamaan seuraavaan kauteen.🔥
Myös Arvolan takki on tyhjä kaudesta. - Harmittavasti pelit tökkäsivät toistamiseen puolivälieriin. - Vielä muutama viikko jäitä ja sitten odottelemaan tulevaa kautta, varmasti pitkälti samalla porukalla pelataan ensi kaudellakin, purkittaa Toni kauden pakettiin.
Ottelun palkitut, Mika Vierimaa ja Jukka Vanha, HC OR ja Teppo Isokoski ja Johannes Niskanen puolestaan Populasta.
Liekkijunnut kiittää kaikkia mukana olleista hienosta kaudesta! Puita uuniin ja ensi kaudella pistetään paremmaksi!