30
TAM
21.00
Kalajokilaakso liiga, Kalajokilaakso-liiga

Popula - HC OR  8 - 4

ylivieska

Liekkijunnut makeaan kotivoittoon!

Liekkijunnut makeaan kotivoittoon!

Maanantai oli totutusti toivoa täynnä, kun Kalajokilaakso liigaa pelattiin Ylivieskan jäähallissa pitkästä aikaa.
Kynsin hampain pudotuspelipaikasta taistelevan kotipoppoon liekki on syttynyt huikealla tavalla kevätkaudelle mentäessä. Hirmuvauhtisessa paikallistaistossa sen sai kokea Oulaistelainen HC OR eli Hockey Club Old Rookies.
Liekkijunnut eivät antaneet käytännössä mitään saumaa naapureille ja voitto molemmista eristä luvuin 4-2. Ottelun ylivoimainen Liekkitykki oli Arto Ainasoja, jonka kruunaama hattutemppu ajassa 58.20 sai Liekkipipot lentämään jäälle. Kolmen pisteen iltaa viettivät myös loistovireessa olevat Timo Pylväläinen ja Sauli Karhula.
Junnujen "sänkläri" osastoon kuuluva, juomapullovastaava Toni Arvola on tyytyväinen illan taistoon.
- Hyvä peli meiltä, vaikka otettiin liikaa turhia jäähyjä. - Kokeiltiin ensimmäistä kertaa kolmella kentällä ja lopputulos on taululla.
- Kova karvauspeli on tuottanut tulosta, feat menneenä viikonloppuna mm. Tekiä vastaan.
- Tulevana viikonloppuna haetaan Pyhäjoelta tärkeät pisteet "pleijjareita" silmällä pitäen, vinkkaa Arvola loppuun tuttu pilke silmäkulmassaan.
Erittäin mielenkiintoinen sarja on loppusuoralla ja Liekkijunnujen taival kohti loppupelejä on omissa käsissä. Kalenterit esille ja kirjaus ehkä sinne kuumimpaan, jännittävimpään ja viimeisimpään kotitaistoon, joka pelataan Haapaveden Milkywayta vastaan 13. päivä helmikuuta Ylivieskassa.
Maanantain pelin palkitut, Populasta Arto Ainasoja ja HC OR:stä Jukka Vanha.#hammaslääkärikeskusjouheva
Kuvat löytyvät ig:stä ja facebookista!
Tilastot

8 - 4

HC OR
4 - 24 - 2 -

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista