Popula - PLHC  4 - 5

Ylivieska

Kalajokilaakso-liiga

Liekkijunnut niukkaan tappioon Nivalan PLHC:stä!
Kalajokilaakso-liigan, maanantai-illan myöhäisottelun pisteet matkasivat Nivalaan. Hyvävauhtisessa ottelussa tehtailtiin yhteensä yhdeksän maalia. Pipolätkä Hockey Team antoi shokkihoitoa heti pelin alkuun, kun Nivalalaisten parhaana palkittu Mika Koskela maalasi kaksi kertaa erän alkupuolelle. Maaleja tehtailtiin tästä eteenpäin vuoron perään pelin edetessä.
Palkintopöydällä komeillut Jouhevan lämmin pipo oli pistänyt eteenkin Teppo Petäjistön silmään, kaksi komeaa maalia pelissä näkivät iltavalot ja täten kotijoukkueen paras illan pelissä.
Vierailijat johtivat peliä aivan loppupuolelle vielä 5-3. Liekkimiesten kavennus maalin päähän syntyi vajaat viisi minuuttia ennen täyttä aikaa Timo "Pyly" Pylväläisen nerokkaasta ohjauksesta. Kotijoukkio yritti vimmatusti tulla tasoihin ilman maalivahtia, mutta "lätkäpipot" pitivät voittolukemat 5-4 loppuun asti.