15
TAM
17.00
Edustus, Jääkiekko III-divisioona, lohko 7

Jääcobrat - Popula   4 - 5

Oulainen

Liekkimiesten syyskausi pakettiin ja uuteen vuoteen!

Syyskausi pakettiin ja uuteen vuoteen!

Liekkimiesten syyskausi on siis paketissa ja on aika aloittaa tauon jälkeinen kevätkausi.
Kautta-aikojen yksi parhaimmista syyskausista on siis pelattu ja tulevasta kevätkaudesta on odotettavissa todella mielenkiintoinen. Joukkio porskuttaa sarjataulukon kolmannella sijalla, edellä vain tappioton Laser HT ja yhden tappion kärsinyt Kuusamon Pallo-Karhut. Tehtyjä maaleja on huikeat 73 ja päästettyjä 53. Maaliero on hienosti plussalla, joka kielii aina positiivistä menoa.
Päävalmentaja Antti Sorvoja kommentoi syyskautta ja tulevaa. - Kausi on ollut monintavoin positiivinen, paljon voittoja ja onnistumisia. - Osataan pelata voittavaa kiekkoa ja se on kansalle näytetty. -Parissa viimeisessä pelissä meillä on ollut pienimuotoinen herpaantuminen ja väsymys on myös näkynyt, mutta vastustajat ovat olleet sarjan kärkeä. - Parasta liekkiä ei olla saatu vielä irti, kurinalaiseen 60. minuuttiin.
Liekkimiesten kausi kohti himoittua kannujahtia jatkuu tulevana lauantaina 15. päivä paikallispelillä Oulaisten Jääcobria vastaan. Päävalmenta Sorvojan mielestä pojat lähtee peliin armottomalla agressiivisuudella ja tahtotilalla.
-Kaverista pelikunnosta ei ole paljonkaan tietoa. Sen tiedän, että luunkova cobrapakki, Hiltusen Ville on reeneissä rampannut Rukan lomalla portaita ylös ja jalas. - Toivottavasti Villellä on jalat vielä krampissa ja se tietää hyvää meille, tuumaa Sorvoja pilke simä kulmassa.
-Ryöstovoittoa haetaan, kuittaa Sorvoja loppuun, joka on luonut huikean kiekkobuumin
Ylivieskaan.
Vamos Antti ja Liekkimiehet! Lauantaina mennään taas isolla liekillä! Kiekko jäässä Oulaisissa klo 17.00!