Liekkimiesten kapteenisto jatkaa!
JääkiekkoJulkaistu: 19.07.2024 18.43

Liekkimiesten kapteenisto jatkaa!

Liekkimiesten kapteenisto jatkaa!

Kalajokilaakson kiekkoylpeys Popula Team alias Liekkimiehet valmistautuu jälleen uuteen kiekkokauteen.

Loistavia sopimusuutisia on täten luvassa, kun viimekauden kapteenisto pukee legendaarisen punanutun jälleen ylleen.Joukkueen iso "C" Niko-Ville Moilanen jatkaa hienoa polkua joukkueessa ja uhkuu intoa tulevaan.

- Populan jätkät ovat treenanneet tosi kovaa kesällä, mikä tietää hyvää tulevaa ajatellen, valoittaa "Bobby" tulevasta.- Nähdään syksyllä hallilla ja täytynee lähteä vippailemaan rystyjä naapurin vanerille, että pysyy jätkien perässä tulevallakin kaudella, vinkkaa kippari tutulla huumorillaan.

Varakapteeni Janne Vuolaspuro puolestaan uhkuu intoa, kuin mopokortin juuri saanut teinipoika.- En äkkiseltään muista, olenko odottanut tulevaa kautta niin paljoa, kuin nyt, tuumailee "Jantta". - Hienoa päästä jahtaamaan mestaruutta huikeitten tyyppien kanssa tälläkin kaudella.- Toivotaan, että porukka löytää tiensä hallille samalla keinoin, kun viimevuonna. - Puita uuniin, täräyttää Jantta loppuun, pilke silmissään.

Liekkimiesten kippariosastoon kuuluva pioneeri Perttu Tuomaala pyytää taimenta sukupuuttoon tuntureilla lapissa, joten "Perden" kommet jäävät vielä tulevaisuuteen.

Kovan luokan sopimusuutisia luvassa piakkoin lisää, joten ollaan kuulolla! Puita!