​Liekkimiehet uuteen kauteen uusin kujein!
JääkiekkoJulkaistu: 04.07.2024 23.18

​Liekkimiehet uuteen kauteen uusin kujein!

Liekkimiehet uuteen kauteen uusin kujein!

Kalajokilaakson suuri kiekkoylpeys, suuria tunteita ja suosiota herättävä Popula Team laittaa jälleen kuuluisia "puita uuniin" tulevaa kiekkosesonkia ajatellen.
Joukkueen valmennuskuvioissa tulevaan kauteen tulee suuria muutoksia, kun Liekkimiehiä pitkään intohimoisella lämmöllä ja sydämmellä käskyttänyt Antti Sorvoja siirtyy muihin hommiin seurassa.

Tuleva valmennustiimi koostuu Vesa Moilasesta ja uutena koutsina remmiin hyppäävästä Elmeri Hannulasta. Myös muita henkilöitä liittyy valmennuksen piiriin kauden mittaan erilaisissa rooleissa.

Kaksi kautta Liekkimiehissäkin pelannut, vasta kolmekymppinen Hannula on valmennuspuuhiin vielä kovin nuori, mutta kokemusta on kertynyt ikään nähden jokseekin runsaasti. Viimevuodet ovat tulleet tutuiksi Kalajoella JHT:n organisaatiossa.

Uusia tuulia hakeva Hannula on miellyttävän haasteen edessä.
- Mukava paluu seuraan ja kovilla odotuksilla uuteen kauteen.
- Tarkoitus tuoda erilaista, uutta tekemistä ja näkökulmaa joukkueen toimintaan, painottaa Hannula.
- Hyvä fiilis päästä mukaan kehittämään joukkuetta ja yksilöitä, toteaa Hannula tulevaa.

Valmentajavelho Moilanen on itsekkin hirmukunnossa, tähtäen jälleen suomen parhaimmistoon tulevalla kaudella hiihtoladuille veteraanien sm-tasolla.
Liekkipaidassa Sorvojan aisaparina pitkään toiminut, kokenut valmentajavelho Moilanen odottaa jo puolestaan innolla tulevaa.

- Erittäin hyvillä fiiliksilla lähdetään jälleen uuteen kauteen, ns. "vanhaa kaartia" on mukavasti mukana luvassa, mikä antaa pontta lämpimästi tulevaan. - Kesätreenit on aloitettu ja into on jätkillä kova, vinkkaa Moilanen positiivisella sävyllä tulevaa.

Tulossa on jälleen uusi ja hieno kausi Liekkimiesten merkeissä.
Lisää sopimusuutisia luvassa piakkoin!

Tervetuloa jälleen Liekkimiesten matkaan kohti himoittua kannua! Ollaan kuulolla!